Qigonghearts

Leven in balans

carla-3fc8ee29 Qigonghearts

Niets is mooier om andere mensen te kunnen helpen naar een positief en gelukkig leven

Missie & Passie

‘Ken je het gevoel dat je lichaam je iets wil zeggen maar dat je het niet verstaat? Dat heb ik lang gehad. Ik was niet echt gewend te luisteren naar mijn intuïtie. Nu leef ik veel meer vanuit mijn hart.

In de zomer van 2010 ontdekte ik Chi Neng Qigong. Door dagelijks kort te oefenen nam mijn levensenergie (Qi) toe, kon ik beter ontspannen en stress voorblijven. In korte tijd werd ik evenwichtiger, sterker en lichamelijke klachten verdwenen.

Naast innerlijke rust bracht het mij ook de verdieping en persoonlijke ontwikkeling waar ik naar op zoek was. Het heeft mij op alle niveaus in contact met mijzelf gebracht’.

Ik leerde bij het Chineng Instituut dat je ontspannen, vitaal en met vreugde van het leven kunt genieten door anders met energie om te gaan.

Mijn missie en passie is om vanuit hartsgesteldheid dienstbaar te zijn, de kennis en kracht van de leefstijl Chi Neng Qigong over te dragen en zo een bijdrage te leveren aan de bevordering van de gezondheid, vitaliteit en het welzijn van de mensheid.

Chi Neng Qigong gaat over het verwezenlijken van je mogelijkheden op alle levensgebieden: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel en het gaat over energiemanagement, iets waar de Chinezen al eeuwen experts in zijn. Je wordt er bewuster, gelukkiger, evenwichtiger, fitter en gezonder van.

De balans vinden in onszelf is het fundament van Chi Neng Qigong en werken met energie is een prachtig instrument om gedachten en emoties die we in onszelf tegenkomen te transformeren waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan naar een positief en gelukkig leven.

Ik ontmoet je graag,

Love & Chi

Carla Ligthart

Carla Ligthart | Oprichter en docent Qigonghearts & Chi Neng academy | Gecertifieerd instructeur | Specialisatie in kinder Chi Neng Qigong | Opgeleid bij Chi Neng Instituut Nederland

The body benefits from movement the mind benefits from stillness

© Copyright Qigonghearts  |  Login  |  Ontwerp WebSpinner